Om oss

Beitostølen Barcraft har med sine serveringssteder og samarbeidspartnere et solid tilbud til deg som ønsker å legge ditt arrangement til Beitostølen. Vi har stor erfaring med bedriftsarrangementer, fødselsdager, bryllup, kick off, julebord m.m. og skreddersyr din arrangementspakke. Her følger et lite utvalg av det vi tilbyr.

 

Mat og Drikke

Vi setter sammen mat og drikke etter deres ønske og med mange forskjellige lokaler kan vi tilby den setting som måtte ønskes. Hva med en vin smaking med Cafeèns egen somelier eller en ølsmaking på Svingen Pub? Vi kan også levere catering for små eller store grupper.
Arnolds Pub kan brukes til privat arrangement og vi kan selvfølgelig levere mat etter ønske.

 

Underholdning og aktiviteter

Vi har et bredt musikk og underholdningsnettverk, og sørger for å gi ditt arrangement den underholdningen dere setter pris på. Gjennom An Artist tilfredstiller vi dine behov og kan sørge for noen av Norges beste og kjente artister. Vi er også behjelpelige med konferansierer.

Mail: audun@an-artist.no
www.an-artist.no

For utendørs aktiviteter kan vi gjennom gode samarbeidspartnere tilby det du trenger – og mer til. Vi gir deg alt fra lavvo-lunsj og mangekamp, til snørafting og scooterturer.

Eller hva med en varm SPA-behandling etter en kald dag ute i naturen?

Transport og overnatting

Vi booker busser i alle størrelser, og henter der det passer best for dere. Når det gjelder overnatting har vi et godt samarbeid med Beitostølens mange overnattingsbedrifter.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Tlf: (+47) 90650390
Mail: info@barcraft.no

Du finner oss også på Facebook: uteliv@beitostølen